Lediga Tjänster

KG List Norrhult

 

Vår historia startar 1951 och sedan dess har KG List gått från att vara en snickerifabrik till Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ. Från vår fabrik i Norrhult, mitt i Småland, levererar vi produkter av yttersta kvalitet. Våra kunder finns i branscherna kök, möbel, bad, snickeri, dörrar och trappor. Vår flexibilitet och kunskap gör oss också till en stark underleverantör till objektmarknaden. 2017 förvärvades även sågverket Österbymo HardWood in i bolaget. Företaget har idag 55 anställda och omsätter ca 130 miljoner. KG-List ingår i koncernen Surewood Industries AB där även Spaljisten AB och Anebyhusgruppen AB ingår. 

 

Vi förstärker nu med en nyinrättad tjänst och söker därför en ambitiös och hungrig kollega som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

 

Om tjänsten

Under första halvåret får du en gedigen introduktion/utbildning där du kommer vara delaktig i båda våra produktionsenheter samt övriga avdelningar på bolaget. Detta för att du ska få en god kännedom om våra produkter, processer och vårt erbjudande vilket ger dig bästa förutsättningarna i din roll som säljare.

Som säljare hos oss arbetar du främst med uppsökande affärsverksamhet inom Norden och ansvarar, projekterar och kalkylerar för de affärer du själv genomför. På sikt är du även delaktig i vårt inköpsarbete.

Rollen är fri och du planerar dina kundbesök helt på egen hand med utgångspunkt från antingen Norrhult eller Österbymo. Då resor förekommer frekvent i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och vi ser tyska som meriterande.

Om dig

Vi söker dig som har en skoglig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt god IT-kunskap.

Vi förväntar oss att du motiveras av att göra affärer och av att skapa och underhålla relationer. Du är självgående och strukturerad och har lätt för att skapa förtroende. Dessutom arbetar du uthålligt för att uppnå resultat och mål och du förblir motiverad och effektiv över tid.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

KG List som arbetsgivare

Som medarbetare på KG List blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär. Vi utlovar en spännande utmaning med stor egen påverkan, i ett kreativt bolag med stark framtidstro och goda utvecklingsmöjligheter. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering på någon av våra enheter i Norrhult eller Österbymo.

Vill du veta mer?

För ytterligare frågor om tjänsten alternativt verksamheten är du välkommen att kontakta VD Johan Ingvarsson på 0474-529 53.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2018-10-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 

Vår långsiktiga strävan är att KG Lists anställda ska spegla den mångfald som finns i samhället. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder och ursprung. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Österbymo Hardwood

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Kaplinje

Läs Mer

Sågning

Läs Mer

Torkning

Läs Mer