Österbymo Hardwood - Flexibelt lövsågverk med stor kapacitet

Lång erfarenhet

På Österbymo Hardwood finns en lång erfarenhet och yrkesskicklig personal för att driva lövsågverk. Företaget grundades 1950 och var till 2017 ett familjeföretag under namnet Almo Hardwood. När sågverket 2017 köptes av KG List AB, som i sin tur ingår i koncernen Surewood Industries AB tillsammans med Spaljisten AB och Anebygruppen, ändrades namnet till Österbymo Hardwood AB. Företaget ligger i Östergötland i orten Österbymo och har idag 14 anställda.

Ständig utveckling

Vi jobbar för en långsiktig utveckling. Med strävan efter en effektiv och modern maskinpark i kombination med kompentent och duktig personal. Från sommaren 2017 har vi t.ex. investerat i en ny biobränslepanna, 4st nya torkar samt asfalterat ytorna på sågplan.

Personal

Det krävs stort tekniskt kunnande och en yrkesskicklig personal för att maskinparken vi har idag skall komma till sin rätt. Vi ser därför personalen som vår viktigaste resurs och värnar om ett tryggt och säkert arbetsklimat. Det gör vi bland annat genom nya och fräscha lokaler, ordning och reda, god kommunikation och säkra maskiner. Tag kontakt med oss om du är intresserad av vad vi kan erbjuda dig.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Österbymo Hardwood

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Kaplinje

Läs Mer

Sågning

Läs Mer

Torkning

Läs Mer